Gala Leadership Concert este organizata anul acesta în beneficiul World Vision România

Cea de-a treia editie a Galei „Leadership Concert – A night at the opera” va strange fonduri in sprijinul proiectelor de antreprenoriat rural derulate de World Vision Romania. Gala  „Leadership Concert – A night at the opera” va avea loc pe 25 mai 2015 la Ateneul Roman si va aduce pe scena un inventator, un expert in industria aerospatiala si un profesor de leadership din Londra.

Editia din 2015 a evenimentului este organizata de catre compania initiatoare in beneficiul copiilor saraci si a comunitatilor rurale vulnerabile din Romania. Fondurile stranse in cadrul evenimentului vor fi directionate pentru dezvoltarea afacerilor si a antreprenoriatului rural ca solutie economica si sociala pentru imbunatatirea conditiilor de viata a familillor si copiilor din cele mai sarace zone din Romania.

Cei care vor dezvalui secretele leadership-ului sunt George Georgakoupoulos, CEO Bancpost si membru in Consiliul de Administratie al Camerei de Comert si Industrie Romano-Greaca, Mircea Tudor – castigator in 2009 si 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventica de la Geneva, Severina Pascu – CEO UPC Romania, Balvinder Powar – Profesor de Leadership in cadrul IE Business School din Madrid si expert in industria aerospatiala comerciala si Richard Jolly – profesor de leadership si comportament organizational in cadrul London Business School.

Interventiile vorbitorilor se vor imbina cu momente celebre din arta lirica pentru a ilustra legatura dintre leadership, inovatie in business si arta clasica si pentru a evidentia care sunt elementele cheie ce conduc la success atat in business cat si in arta. Camerata Regala sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, soprana Irina Iordachescu si tenorul Cristian Mogosan vor aduce pe scena muzica celor mai cunoscuti compozitori clasici de la Verdi si Chopin, pana la Bach si Beethoven.

In 2014 discursurile din cadrul galei au fost sustinute de Printesa Marina Sturdza, Andrea Castronovo (Presedinte BMW Group Europa Centrala si de Sud Est), Sergiu Oprescu (Presedinte Executiv Alpha Bank Romania) si Florin Talpes (CEO Bitdefender).