Trupa Voltaj susţine proiectele World Vision Romania

În centrul activităţilor World Vision România se află întotdeauna bunăstarea copilului din mediul rural. Proiecte precum “MADE IN RURAL”, “Donator de viitor” sau “Vreau în clasa a noua!” urmăresc deopotrivă să creeze premisele pentru ca tinerii şi copiii din satele României să îşi atingă potenţialul maxim.

În luna decembrie, trupa Voltaj s-a alăturat eforturilor noastre prin lansarea unei piese-manifest, dedicată copiilor aflaţi în situaţii dificile. Se numeste „De la capat” si vorbeste despre cat de important este sa poti primi o a doua sansa, construita pe incredere, apropiere si intelegere. Piesa este „purtatorul de cuvant” al programului cu acelasi nume prin care Voltaj isi invita fanii sa sustina proiectele World Vision Romania si Habitat for Humanity Romania.

Am ales una din temele cele mai delicate ale acestei perioade, cu intentia de a capta atentia asupra subiectului. Apelul nostru este, insa, mult mai larg. Acesta vizeaza situatia tuturor copiilor si tinerilor aflati in dificultate: fie pentru ca nu au acces la educatie sau la ingrijire medicala, fie pentru ca sunt singuri. Ziua de maine va fi construita pe modelele pe care copiii le vad in jurul lor. Este foarte important si urgent sa ne ocupam de aceste probleme si sa ne implicam”, spune Calin Goia, solistul trupei Voltaj.