Conferinta de final MADE IN RURAL – ocupare și antreprenoriat in spațiul rural

DSC_0083

24.11.2015 | Fundaţia World Vision România are plăcerea să vă invite la conferinţa de final a proiectului MADE IN RURAL, care va avea loc vineri, 4 decembrie 2015, începând cu ora 10:00, în Clădirea Skytower, etajul 34 (Calea Floreasca nr. 246 C, sector 1, Bucureşti).  Abordarea integrată a ocupării în spaţiul rural, oportunităţile de dezvoltare economică rurală […]

Fundaţia World Vision România are plăcerea să vă invite la conferinţa de final a proiectului MADE IN RURAL, care va avea loc vineri, 4 decembrie 2015, începând cu ora 10:00, în Clădirea Skytower, etajul 34 (Calea Floreasca nr. 246 C, sector 1, Bucureşti). 

Abordarea integrată a ocupării în spaţiul rural, oportunităţile de dezvoltare economică rurală şi utilizarea resurselor locale în iniţiativele antreprenoriale sunt temele principale ale proiectului MADE IN RURAL şi care vor fi dezbătute în sesiunile de lucru planificate în cadrul evenimentului.

Scopul dezbaterilor este de a genera propuneri pentru îmbunătăţirea politicilor publice referitoare la ocupare, dezvoltarea antreprenoriatului şi sprijinirea meşteşugurilor în contextul oportunităților create de fondurile nerambursabile şi de programele implementate de ministerele de resort.

Simultan cu desfăşurarea conferinţei, respectiv în perioada 4 – 5 decembrie, la parterul Promenada Mall București (visavis de clădirea Skytower) va avea locTârgul de la Sat”, eveniment care aduce în faţa publicului bucureştean obiectele lucrate cu migală şi pricepere de artizanii din peste 15 comunități implicate în proiect.

Proiectul MADE IN RURAL s-a desfăşurat în perioada mai 2014 – decembrie 2015 cu obiectivul de a sprijini dezvoltarea economică în mediul rural prin revitalizarea meşteşugurilor populare şi stimularea antreprenoriatului şi a avut ca beneficiari peste două mii de persoane vulnerabile.

Pentru detalii suplimentare, consultaţi Invitatie conferinta de final MADE IN RURAL.

Pentru confirmarea participării. vă rugăm completaţi acest formular.

Vă aşteptăm cu drag!